Educació

educació

Un total de 3.749 estudiants s’examinen a partir de demà de les PAU a la demarcació

Un total de 3.749 estudiants s’examinaran a partir de demà i fins dijous de les PAU a la demarcació de Girona, segons les dades de matrícula facilitades per la UdG. De total d’estudiants, 2.888 faran la selectivitat a Girona ciutat, 568 a Figueres i 293 a Olot. En la convocatòria ordinària de 2023 es van examinar un total de 3.620 estudiants.

Els tribunals estaran ubicats en aquests espais. A Girona, n’hi haurà a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials (Campus Montilivi); Aulari Comú (Campus Montilivi); Escola Politècnica Superior (EPS-I) (Campus Montilivi); Escola Politècnica Superior (EPS-III) (Campus Montilivi); Escola Politècnica Superior (EPS-II) (Campus Montilivi); Facultat d’Educació i Psicologia (Campus Barri Vell); Facultats de Lletres i Turisme (Campus Barri Vell). A Olot, les PAU es faran a l’INST La Garrotxa i a Figueres, a l’INST. Alexandre Deulofeu; Narcís Monturiol i Olivar Gran.

Pel que fa a les proves del primer dia, demà, a llengua castellana i literatura s’han inscrit 3.187 estudiants; de llengua estrangera, hi ha 3.120 alumnes que s’examinaran d’anglès;  62 de francès; 1 d'alemany i 3 d'italià. Pel que fa a la resta d’assignatures, a física hi ha 711 estudiants matriculats: 106 a fonaments artístics; 830 a geografia; 87 a geologia i ciències ambientals i 14 a literatura dramàtica.

La jornada de dimecres començarà amb les proves d’història i història de la filosofia, amb 2.388 i 799 examinands, respectivament. També destaca per la quantitat d’inscrits els exàmens de matemàtiques (1.519); llengua i cultura llatines (513) i química (893). En relació a l’última jornada, tindran lloc les proves del llengua catalana i literatura, amb 3.176 estudiants matriculats. A la prova de matemàtiques aplicades CCSS s’hi han apuntat 1.531 estudiants; a biologia, 984 i sobresurt també la prova de funcionament de l’empresa i disseny de models de negoci, amb 857 estudiants.

Els resultats de les PAU es faran públics el dimecres 19 de juny. La preinscripció universitària és del 4 al 28 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

La Diputació avança 1,9 milions per trobar fuites d’aigua en 120 municipis

Tarragona
salut

Crida a la ciutadania per “salvar” el servei de pediatria de l’Hospital de Mataró

Mataró
sequera

S’aixeca l’excepcionalitat a Ter-Llobregat i Darnius passa a emergència I

Barcelona
Societat

Inversió de 5, 7 milions per transformar l’Artèxtil en un campus sanitari de la UAB

Sabadell

Di-Versiones, Julieta i Pelukass, caps de cartell dels concerts de Festa Major

salt
societat

El Tour, el nou gran esdeveniment que també acollirà Barcelona

Barcelona
societat

Inici d'estiu a les platges metropolitanes amb un 20% menys d’espai de sorra

Montgat

David Montoro relleva Isaac Padrós com a president de Multicapacitats

GIRONA
societat

Adjudiquen les obres per recuperar l’aigua de la mina del barri Fortuny

Reus