Educació

EDUCACIÓ

Pineda demana vint places més de llar d’infants per atendre l’augment de l’I2

Se sumaran a l’oferta del centre Bressol de Mar i en total es donarà cobertura al 95% de les sol·licituds del municipi

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha sol·licitat al departament d’Educació ampliar en vint places més de les que té assignades per a les dues llars d’infants municipals de cara al curs vinent. La demanda respon a l’augment de sol·licituds de les famílies rebudes a partir de la gratuïtat de l’I2. L’ aprovació de les places permetrà al municipi oferir un total de 160 per a aquesta franja d’edat, fet que donarà cobertura a prop del 95% de les demandes que hi ha a la població.

Les 20 noves places sol·licitades s’afegiran a la Llar d’Infants Bressol de Mar, a la plaça de Can Bel, que disposa de les instal·lacions necessàries per incorporar els infants després d’una nova planificació en la distribució de la seva estructura amb la que s’adaptarà l’aula polivalent. La regidora de Ciutat Educadora, Ester Puertas assegura que el consistori “treballa per reforçar els serveis públics i no deixar ningú enrere”. Cal garantir la qualitat i, a més d’ampliar places, també estem treballant en la millora de les instal·lacions per tal que aquestes puguin adaptar-se al creixement de demanda que estem registrant actualment”, destaca la regidora. Es dóna el cas que l’any 2022 Ajuntament i Generalitat ja van acordar ampliar vint places l’oferta d’aquesta llar d’infants que va requerir una intervenció en l’edifici i l’augment de la plantilla de mestres.

El resultat del sorteig de les places es farà públic dilluns. El llistat d’adjudicacions de places definitiu es podrà consultar a les llars d’infants Marinada i Bressol del Mar, que les penjaran als seus centres. L’adjudicació d’aquestes noves vint places es faran efectives en quan es rebi l’autorització pertinent seguint l’ordre de llista d’espera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.