Educació

Entreguen els Premis Talent a deu estudiants de la Politècnica

La 8a edició dels Premis Talent Fundació Caixa Enginyers – Patronat Politècnica va reconèixer i premiar ahir en un acte les futures i els futurs estudiants de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona amb millor currículum acadèmic. S’ofereixen un total de 10 Premis Talent amb una dotació de 1.000 euros cadascun, que es classifiquen en 4 tipus diferents de Premis i que s’adrecen a 7 grups diferents d’estudiants de nova entrada.

Els premiats van ser Júlia Arumí Colell – Grau en Innovació i Seguretat Alimentària (Centre de procedència: Arrels II Solsona); Ona Suy Saurina – Grau en Estudis d’Arquitectura (Centre de procedència: Institut de Vilablareix); Sira Font i Ginjaume – Grau en Enginyeria Biomèdica (Centre de procedència: Institut de Celrà); Martí Sáez Alonso – Grau en Enginyeria Química (Centre de procedència: Institut Alexandre Deulofeu); Laia Armengol Subirà – Grau en Estudis d’Arquitectura (Centre de procedència: Institut Rafael Campalans); Isona Planagumà Colom – Grau en Innovació i Seguretat Alimentària (Centre de procedència: Institut la Garrotxa, Olot); Helena Yani Puigdevall – Grau en Estudis d’Arquitectura (Centre de procedència: Vedruna Arbúcies); Anna Mera i Fernández – Grau en Enginyeria Biomèdica (Centre de procedència: Institut Pla de l’Estany, Banyoles); Judith Gracia i Cufí – Grau en Enginyeria Biomèdica (Centre de procedència: Institut Montsoriu, Arbúcies); Josep Barnada Noguer – Grau en Enginyeria Informàtica (Centre de procedència: Institut de Vilablareix)

El Patronat actualment està format per més de 160 empreses i institucions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia