Educació

ARBECA

La nova escola bressol dobla les places

El creixement demogràfic d'Arbeca els darrers anys ha obligat l'Ajuntament i el departament d'Educació a obrir una nova escola bressol, que s'inaugurarà demà. L'equipament, de titularitat municipal, té cabuda per a 61 alumnes des del 0 als 3 anys.

L'alcalde d'Arbeca, Joan Miquel Simó, ha explicat: “Tenim inscrits a 35 alumnes, un nombre similar als de l'antic equipament, però la nostra previsió és augmentar molt les matrícules, perquè tenim un col·lectiu de famílies romaneses de 300 persones amb molts nens petits”. Segons Simó, l'antiga escola estava “saturada”.

L'equipament també millorarà el benestar de la canalla i de l'equip docent de quatre persones. L'antiga escola estava situada en el primer pis de l'edifici de Serveis Socials. La nova escola compta amb 500 metres quadrats, i està ubicada en una nova zona d'equipaments municipals, la plaça de la Bassa de l'Oro. Hi ha parc infantil i una zona de passeig amb un mirador sobre la comarca. Tot plegat ha costat 400.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.