Educació

Els menjadors escolars de Benissa introduiran el “Peix de Calp”

A partir d'aquest mes de gener, el peix de la badia de Calp, el “Peix de Calp”, formarà part de la dieta dels escolars del municipi, gràcies a la coordinació de les regidories d'Educació, de Sanitat, la Confraria de Pescadors de Calp, Col·legis Pare Melchor, Manuel Bru i les Ampas corresponents.

Els càtering que subministren el menjar als centres escolars han acceptat introduir els productes de la llotja calpina amb els quals es podran elaborar plats com “Fideua” i “Pota amb tomàquets i ceba”.

Des de la Confraria de Pescadors s'insisteix en la importància que els escolars consumen peix de qualitat i sobretot que siga salvatge, ja que en els menjadors se subministren en ocasions filetes congelats i espècies de piscifactoria.

Des de la regidoria d'Educació s'han elaborat unes cartes en les quals s'explica als pares aquesta iniciativa, que ja es va engegar el passat any en els col·legis de Calp, i amb molt d'èxit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
INFRAESTRUCTURES

Avança l’estació de l’L9 I l’L10 a la plaça Maragall

Barcelona
Informació especial

La Universitat de Girona incrementa la seva oferta acadèmica

Estat Francès

Esclaten violentes protestes a Martinica per l’augment del cost de la vida

Barcelona
Successos

Justícia convoca una reunió d’urgència arran del suïcidi d’un pres a Lledoners

Barcelona

La Taula de Mobilitat i Ús Públic de la Garrotxa reivindica el bus Rumbus

LA GARROTXA
la crònica

Les delícies de la cuina d’aprofitament

L’AENTEG trasllada la seva seu i estrena identitat corporativa

GIRONA
SOCIETAT

Trànsit preveu que 460.000 cotxes sortiran de l’àrea de Barcelona en un pont de la Mercè marcat per la pluja

BARCELONA
ciència

La UB i el VHIR s’alien per crear pell humana bioimpresa

Barcelona