Atorguen els Premis Baldiri i Reixach a 24 projectes d'escoles de la demarcació

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, va lliurar ahir els Premis Baldiri i Reixach, que la Fundació Lluís Carulla va crear per estimular i reconèixer l'escola catalana. La dotació d'enguany és de 111.200 euros per a tres categories: escoles, alumnes i mestres i professorat. A les Terres de l'Ebre i al Camp de Tarragona hi han recaigut 24 premis repartits entre les diverses categories, una part dels quals (els de les categories d'escoles i de professorat) es van lliurar ahir a Barcelona. Però caldrà esperar fins al 7 de juny perquè els guardonats en la categoria d'alumnes puguin recollir els seus premis en un acte que se celebrarà a l'Espluga de Francolí.

En la categoria d'escoles, han estat reconegudes la de la mare de Déu del Portal de Batea i el SES Sant Salvador de Tarragona, cadascun dels quals rebrà 3.300 euros. En la categoria d'alumnes, han estat premiats 22 projectes i alguns dels centres n'han obtingut diversos. Aquest és el cas del mateix SES Sant Salvador i de l'IES Ramon de la Torre de Torredembarra; el primer, per un projecte de ràdio escolar i un de l'aula oberta, i el segon, per un projecte de l'aula d'acollida i un altre dels alumnes de primer i segon cicle d'ESO. Altres CEIP guardonats a través dels premis als alumnes, de 700 euros per cada treball, són el CEIP Pràctiques de Tarragona, l'IES Gabriel Ferrater de Reus o el CEIP Enxaneta de Valls, entre d'altres.

PREMIS A LES ESCOLES

CEIP Mare de Déu del Portal (Batea)
Ha participat en diversos projectes nacionals, estatals i europeus i el jurat n'ha destacat la celebració de les festes populars i les bones pràctiques acadèmiques.
SES Sant Salvador (Tarragona)
Situada en un barri de forta immigració, assoleix notables nivells d'aprenentatge.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
trànsit

Una dona mor en un xoc frontal a l’N-II a Lleida

LLEIDA

La Champions ja és aquí!

Girona

Les quatre finques on hi ha la llavor de l’agricultura del futur

Pacs del Penedès
SOCIETAT

Amplien a tot Catalunya el voluntariat de suport a la reinserció d’agressors sexuals

BARCELONA
Equipaments

Badalona inverteix 245.000 euros per millorar l’històric edifici del conservatori

Badalona
Sant Jaume de Llierca

Memòria del maqui Joan Platé Vergés

Sant Jaume de Llierca
SERVEIS

Malgrat de Mar s’estrena en la zona verda amb una prova pilot

MALGRAT DE MAR
SERVEIS

Calella pagarà la neteja de grafits en parets i façanes de particulars

CALELLA

L’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles: fiscalitat verda per lluitar contra el canvi climàtic