Educació

Vilallonga tanca l'escola d'estiu amb un gran èxit

La valoració positiva dels usuaris i dels responsables, obliga la municipalitat a prometre la repetició l'any vinent

Per a les coordinadores de l'Escola d'estiu celebrada a aquesta localitat de la comarca d ela safor, ha sigut una experiència que ha començat amb il·lusió i moltes expectatives i que gràcies al grup de xiquets i xiquetes que han assistit cada dia, ha anat augmentant a mida que avançava la temporada.

S'han realitzat tot tipus d'activitats preparades per a la diversió i la imaginació dels assistents, i com no, activitats d'aigua, però sense oblidar que s'ha fomentat la part artística musical i el reforç de l'anglés, un idioma considerat coma llengua franca per al món actual.

Per part dels xiquets i xiquetes, la resposta ha sigut molt positiva fins el punt que, molts d'ells, no volien que acabara, la qual cosa es el millor premi per a les persones responsables de fer realitat l'Escola d'Estiu de Vilallonga.

Per un altre costat i, una vegada finalitzada aquesta edició de l'Escola, el Regidor d'Educació i Cultura, Santi Alberca, ha declarat que “amb la situació econòmica difícil que vivim, no pensàvem que anàvem a tindre molta participació d'alumnes, però a la fi hem rebut la visita de més de 30 xiquets i xiquetes que han pogut gaudir d'un estiu diferent, entretingut i així hem ajudat a conciliar la vida laboral dels seus pares i mares.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.