Educació

L'Escola d'Adults Bolomor de Tavernes inicia la matrícula

Els cursos s'adrecen a a alumnes empadronats i no empadronats en la localitat.

Fins al pròxim divendres 14 de setembre, s'obri el període de matrícula per als cursos dirigits a alumnes empadronats a Tavernes, cas del primer cicle d'alfabetització, neolector i educació general bàsica, així com de graduat de secundària, preparació per a la prova d'accés al Grau Mitjà i Superior del Cicle Formatiu, cursos de valencià de la Junta Qualificadora de nivell Elemental, Mitjà i Superior, curs d'iniciació a l'alemany i balls de saló, individual i en parella.

La setmana del 17 al 21 de setembre, la matrícula serà per als cursos de preparació de les proves d'accés a la universitat per a majors de 25 anys, cursos d'anglès de nivell I, II i III, cursos d'informàtica d'iniciació i de segon nivell, cursos de valencià per a estrangers, de francés d'iniciació i mitjà i d'iniciació a la costura.

La setmana del 24 al 27 de setembre s'obrirà el període de matriculació per a alumnes no empadronats a Tavernes de la Valldigna, sempre que queden places disponibles i, a més, es mantindrà oberta per a la resta de l'alumnat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.