Educació

L'alumnat sense transport de Montserrat ha remés una carta al President

Al text manifesten la indignació del col·lectiu per la desatenció de la necessitat dels seus fills

L'escrit va tenir entrada ahir divendres pel registre general del govern valencià i s'hi subratlla el sentiment d'indignació que aquest col·lectiu alberga després d'aplicar-se la norma sobre el transport públic escolar sense tenir en compte l'orografia del terreny.

També denuncien al tracte poc atent de la consellera d'Educació i del director general d'aquesta conselleria quan van tenir oportunitat de mostrar la seua reivindicació, que afecta a 83 alumnes, la major part dels quals són d'educació primària.

També li fan veure al president fabra que l'escola pública de Montserrat està configurada en la seua totalitat per barracons que s'hi troben instal·lats des de fa més de cinc anys i sobre els quals no hi ha data de retirada, com tampoc no la hi ha sobre la construcció del nou centre escolar.

Fins i tot aquest col·lectiu informa el president Fabra sobre la necessitat que han tingut les mares afectades a fer un calendari lleugeres de roba per poder aconseguir fons i llogar un autobús que suplisca les deficiències de l'administració.

Ahir divendres, van abordar els consellers del nou govern de Fabra a les portes de la Generalitat per vendre'ls aquest esmentat calendari per al 2013. La consellera d'Educació no va tenir cap problema a adquirir un exemplar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.