Educació

Alacant acull la cloenda del 5é Congrés d'Escola Valenciana

La Universitat d'Alacant recollirà totes les conclusions que s'han generat a les jornades fetes arreu del País Valencià

El 2 de febrer se celebrarà a la Universitat d'Alacant la sessió que recollirà totes les conclusions que s'han generat a les diferents jornades que s'han celebrat arreu del País Valencià entorn a quatre eixos de debat del 5é Congrés d'Escola Valenciana: plurilingüisme i interculturalitat; participació social i valors; innovació i noves tecnologies; i medi ambient i sostenibilitat.

Després d'aquests mesos en què s'han celebrat un bon nombre de jornades en diverses comarques valencianes, ha arribat el moment de recapitular i posar en net els diversos punts de reflexió i debat que s'han tractat en cadascun dels quatre eixos en què s'ha desenvolupat aquest congrés.

Les diverses associacions professionals, cíviques i socials que formen part d'aquest entramat que representa la federació Escola Valenciana, organitzen l'arribada fins a aquesta localitat de l'Alacantí a fi de participar de la jornada prevista com a acte de cloenda.

Programa d'actes

Redacció

09.45 h Benvinguda institucional

10.00 h Taula rodona “Quatre pilars per a un model d'escola valenciana de qualitat”

Plurilingüisme i interculturalitat: Anna Marzà. Universitat Jaume I de Castelló

Participació social i valors: Maria Padrós. CREA de la Universitat de Barcelona

Innovació i noves tecnologies: Laura Santacruz. Xarxa Un Entre Tants

Medi ambient i sostenibilitat: Pepa Gisbert. IES Altaia d'Altea.

12.00 h Treballem en xarxa, projectem Escola

Unitats per a l'Educació Multilingüe de les universitats d'Alacant, Castelló i València, i Comissió d'Educació d'Escola Valenciana

13.00 h Conferència marc: Del tràngol trilingüe al planter plurilingüe. Quines representacions mantenen els docents?

Juli Palou Sangrà, professor de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat de Barcelona. Membre del grup de recerca Plurilingüisme i Aprenentatge de Llengües (PLURAL)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.