Educació

educació

L'institut escola de Sant Joan fa un pas endavant

La Generalitat ha fet públiques les bases del concurs per a la redacció del nou institut escola de Sant Joan de les Abadesses, que tindrà una capacitat de 570 alumnes i que aplegarà els alumnes d'infantil, primària i ESO i que ha estat llargament reivindicat i polèmic pel que fa a la ubicació.

A les bases, es preveu un centre d'una línia de secundària amb capacitat per a 120 alumnes. La superfície construïda tindrà un total de 1.280 metres quadrats i el nou edifici disposarà de quatre aules d'ESO, una aula de desdoblament, una de suport o reforç, un magatzem, una biblioteca, una aula de música, una altra de plàstica o audiovisuals, una altra aula taller i un laboratori, a més de sales per a l' administració i per als professors i per al servei. Fora de l'edifici, hi haurà una zona de jocs de 600 metres quadrats per a primària i secundària, una pista poliesportiva i una àrea per a bicicletes. El pressupost d'execució és d'1,5 milions d'euros.

El projecte també ha de preveure les propostes d'ampliació per a dues línies d'infantil i primària per a 450 alumnes més, la qual cosa suposarà 6 aules per a educació infantil i 12 més per a primària, a més d'aules de reforç i desdoblament, una aula de psicomotricitat, un gimnàs, una cuina, un menjador i la resta d'espais per a magatzem, reprografia, consergeria, etcètera.

El terreny on es construirà és a la zona de la Coromina del Bac, a la rambla Guillem de Samassó, que té una superfície total de 12.000 metres quadrats, que estan qualificats urbanísticament com a equipaments comunitaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.