Educació

Tancades a l'ensenyament en favor de l'escola pública

Molts centres educatius i els delegats sindicals de l'STEPV passaran la nit de dijous tancats als respectius centres de treball

Hui dijous 10 d'abril hi ha convocades tancades en els centres educatius per part de la comunitat educativa. És una acció de suport als centres que porten dies tancats indefinidament (Cremona d'Alaquàs, Martínez Valls i Bonavista d'Ontinyent) a proposta de la Plataforma Tots som Cremona i de la Plataforma per l'Ensenyament Públic.

Aquesta proposta de tancades, serveix, a més, per a escalfar motors davant la convocatòria de manifestació a València, organitzada en quatre columnes, per a dissabte 12 d'abril a les 17.30h, en rebuig al tancament d'unitats, línies en valencià i centres i contra les retallades en ensenyament.

El Sindicat de TReballadors i Treballadores de l'Ensenyament (STEPV) fa una crida a la participació de tots els centres educatius de totes les etapes educatives en aquestes convocatòries, independentment que estiguen o no afectats per la retallada d'unitats en l'arranjament escolar, en considerar que “al final, les retallades en infantil acaben afectant a la llarga a totes les etapes: primària, secundària, batxillerat, FP, ensenyaments especialitzats i universitat”.

Hi ha coincidència als sindicats que actuen sobre aquest sector, que “cal continuar pressionant la Conselleria i el govern valencià perquè modifiquen la seua política de desmantellament dels serveis públics i de privatització galopant de l'educació”.

Tancada al sindicat

L'STEPV se suma a aquesta convocatòria amb tancades en les seus del sindicat a Castelló, València i Alacant, on delegats i delegades del sindicat i tota l'afiliació que hi vulga participar passaran la nit de dijous.

També han anunciat tancades diverses escoles d'adults entre les que destaca la de Torrent de l'Horta, on s'ha previst mantenir el centre obert fins les 12 de la mitjanit, amb activitats lúdiques i informatives on participarà el professorat del centre, l'alumnat i membres de la Plataforma per l'Ensenyament Públic de l'Horta Sud.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia