Educació

La Plataforma PROU convoca una concentració el 22M en la Conselleria

A Ontinyent hi ha centres educatius que porten tancats més de 50 dies i el Cremona supera la huitantena

Ahir es van celebrar els 50 dies del tancament del Martínez Valls i el Bonavista a Ontinyent, per a reclamar el manteniment de les unitats que Conselleria els suprimirà el curs que ve.

Per commemorar aquesta data, van penjar 50 globus verds a la porta del centre, un per cada dia de tancada. Segons expliquen, han superat l'oferta de matrícula i per tant, no hi ha cap motiu per mantindre la supressió d'unitats en aquestes escoles. Els CEIP Carmelo Ripoll i Lluís Vives d'Ontinyent també van demostrar el seu suport penjant els globus a les seues façanes.

També es queixen que la Conselleria no els rebrà fins el 13 de juny, massa tard per aclarir res, ja que la matriculació es produirà dies abans.

Per tot això, la Plataforma PROU ha convocat una concentració el proper dijous 22 de maig a les 13h en la Conselleria d'Educació, que compta amb el suport de STEPV.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.