Educació

Intercanvi educatiu d'instituts de la comarca de la Selva

El consell comarcal participa en un projecte europeu d'ensenyament

Alumnes de tercer d'ESO dels instituts de Blanes, Santa Coloma de Farners, Vidreres i Hostalric van intercanviar ahir experiències a Tossa de Mar en el marc del projecte europeu educatiu DEAR, en el qual participa el Consell Comarcal de la Selva.

El projecte, que es va presentar ahir, va començar, però, l'any passat, i consisteix en un treball col·laboratiu amb professors i estudiants per augmentar la consciència per l'educació pel desenvolupament. Està previst que acabi el 2015, i relaciona la comarca de la Selva a través del consell amb comunitats educatives de Neath Port Talbot (Regne Unit) i Gulbene (Letònia). Durant aquest mes es duen a terme els camps locals de treball Transformem, que se centren en l'educació pel desenvolupament a través de cinc objectius: pobresa, educació, gènere, sostenibilitat i aliança global. A la presentació van assistir Salvador Balliu i Josep Frias (president i responsable del departament de Territori del consell, respectivament) i l'alcaldessa de Tossa, Gisela Saladich.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia