Educació

L'escola “Les Carolines” de Picassent inaugura noves intal·lacions

També es presentà en el mateix acte la nova imatge corporativa d'aquest centre educatiu

L'escola “Les Carolines” és una cooperativa d'ensenyament en valencià que des de l'any 1982 es troba a Picassent, a la urbanització Lloma de la Verge. Un centre educatiu que després d'un llarg temps d'obres, jha procedit a la inauguració de la Segona fase del Projecte de Creixement començat a l'any 2006, per fi, l'alumnat pot disfrutar d'un col·legi totalment adaptat als nous temps. Unes obres que han combinat la rehabilitació dels edificis originals, amb aquells de nova planta com són les noves edificacions per a l'alumnat i professorat de Primària i Secundària.

El conjunt de la nova infraestructura, destacada per la seua integració amb l'entorn, ha permés duplicar completament les etapes d'Educació Primària i Secundària. Fidels a un dels punts de l'ideari de l'escola, la defensa de l'ecologisme, “els materials de construcció utilitzats són senzills i nus, com ara el formigó o el vidre, els quals es combinen amb la fusta, procedent de plantacions sostenibles a Nova Zelanda”, afirmen des de la direcció del centre educatiu.

Dins dels actes programats, primerament tingué lloc un recorregut guiat per tots els espais i racons del Centre. A continuació, al pati central, es va desenvolupar l'acte d'inauguració, amb l'actuació del cor de xiquets i xiquetes de l'escola i els diferents parlaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia