Educació

Les universitats d'Alacant i Nacional d'Hondures col·laboraran en la formació de docents

La Universitat d'Alacant i la Universitat Nacional d'Hondures estudien la possibilitat de formació de docents al país llatinoamericà en àrees d'enginyeries, telecomunicacions i energies renovables.

Així ho ha plantejat la rectora hondurenya Julieta Castellanos, durant una visita aquest matí a la secretària general, Aránzazu Calçada; la vicerectora d'Estudis, Formació i Qualitat, Cecilia Gómez; el vicerector d'Ordenació Acadèmica i Professorat, José Vicente Cabezuelo, i el director acadèmic de Projectes Institucionals, Joaquín Marhuenda.

Des de la Universitat d'Alacant, han mostrat interès per estudiar la col·laboració i posar a disposició el personal docent i investigador.

La visita està emmarcada en la xarrada-col·loqui que Julieta Castellanos ha impartit avui a la sala multimèdia de l'edifici de Rectorat, a partir de la projecció del documental En el reino de plomo, per a parlar del seu treball per la pau i la denúncia social.

Recursos tecnològics

Redaccíó

El pròxim dimarts, 7 d'octubre, a les 10 del matí i a la sala d'actes de l'Escola Politècnica Superior de la UA, tindrà lloc la jornada “Recursos Tecnològics per a la Inclusió Social”, que organitzen la UA i la Fundació Vodafone Espanya.

La trobada té l'objectiu de mostrar els avanços en recerca en TIC accessibles i donar a conèixer les experiències i projectes desenvolupats per la UA en TIC, per a facilitar la integració de persones amb discapacitat, amb especial atenció a les noves barreres digitals.

S'hi mostraran alguns exemples de tecnologia de suport, desenvolupada pels grups de recerca de la UA Mobile Vision Research Lab (MVRLab) i Processament del Llenguatge i Sistemes d'Informacion (GPLSI), com ara les Google Glass i mòbils amb aplicacions per a persones invidents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.