Educació

L'Escola Comarcal ha viatjat en febrer de la pedra al plàstic

L'alumnat del primer curs de la ESO han portat endavant un projecte d'estudis globalitzat que ha acabat explicant al s cursos inferiors

L'alumnat del primer curs de l'Ensenyament Secundari Obligatori de La Nostra Escola Comarcal, ha participat en un projecte globalitzat sobre la prehistòria que ha unit les àrees de Natura, Socials i Tecnologia sota el títol genèric “De la Pedra al plàstic”.

Aquest projecte, ha estat desenvolupat des del mes de febrer i ha estat ara que ha culminat amb la presentació a la resta de l'alumnat dels cursos inferiors del centre, així com als pares i mares que formen el cos social d'aquesta cooperativa d'ensenyament.

Dividits en grups de treball, l'alumnat ha rebut informació d'experts en aquestes àrees i han treballat intensivament per bastir un discurs entenebor des de diverses perspectives.

L'activitat s'ha substanciat amb la construcció d'una rèplica de cova paleolítica, uns menús de l'època i la reproducció de d'un poblat del neolític i una ciutat del segle XXI.

Aquest projecte s'ha vist recolzat amb un diari de classe que ha servit de quadern de bitàcola de la travessia i ha constituït el material avaluable pel professorat de les àrees implicades.

S'ha rematat aquesta experiència, amb una visita guiada a l'alumnat de quart de primària, per explicar els conceptes més importants i aprofitant que aquests també estaven estudiant la prehistòria en l'àrea de Coneixement del Medi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia