Educació

Satisfacció en la comunitat educativa del Martínez valls d'Ontinyent

Des de la Conselleria d'Educació amb Marzà al front, ha acomplert les seues promeses electorals retornant la unitat escolar d'infantil que injustament el Govern del PP va eliminar

Els 41 pares i mares que van donar prioritat a la seua decisió de matricular els seus fills i filles en valencià malgrat l'oposició del sistema, han vist amb alegria, com la primera Mesa Sectorial d'Educació, que va tindre lloc ahir divendres 8 de juliol a les 17h, va donar oficialment la noticia de recuperar sis unitats d'entre 3 i 5 anys incloses al Mapa d'Emergència Educativa.

Entre aquestes unitats es trobava la del Martínez Valls d'Ontinyent, un centre que degut a lka seua lluita i persistència, es trobava entre aquelles escoles que han donat millor exemple de consistència social.

A la mateixa reunió de la Mesa Sectorial el Conseller va anunciar que vol “minimitzar els efectes negatius de la LOMQE” la qual cosa també és una molt bona noticia per a la recuperació de l'educació pública a aquesta vila de la comarca d ela Vall d'Albaida.

Des de les associacions de mares i pares d'Ontinyent i els grups polítics valencianistes i progressistes, manifesten continuar treballant per recuperar les unitats escolars dels col·legis de la ciutat que es van vorer injustament afectats pels arranjaments escolars de l'anterior govern popular.

Per tant en oipinió d'aquestes organitzacions educatives i ciutadanes, “encara queda feina per fer i és necessari continuar reivindicant al costat dels pares i mares per les unitats del Bonavista i del Vicente Gironés”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La Champions ja és aquí!

Girona

Les quatre finques on hi ha la llavor de l’agricultura del futur

Pacs del Penedès
SOCIETAT

Amplien a tot Catalunya el voluntariat de suport a la reinserció d’agressors sexuals

BARCELONA
Equipaments

Badalona inverteix 245.000 euros per millorar l’històric edifici del conservatori

Badalona
Sant Jaume de Llierca

Memòria del maqui Joan Platé Vergés

Sant Jaume de Llierca
SERVEIS

Malgrat de Mar s’estrena en la zona verda amb una prova pilot

MALGRAT DE MAR
SERVEIS

Calella pagarà la neteja de grafits en parets i façanes de particulars

CALELLA

L’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles: fiscalitat verda per lluitar contra el canvi climàtic

Portu regala la Champions al Girona

Girona