Sort i Esterri d'Àneu han estrenat el programa «Minuts Menuts»

Les poblacions de Sort i Esterri d'Àneu (Pallars Sobirà) han posat en funcionament aquest mes d'octubre el programa Minuts Menuts. Ofereix a les famílies un servei de guarda per als fills de 0 a 3 anys fora de l'horari escolar, i d'un espai lúdic i de guarda de qualitat per als infants. Aquest servei es presta a les llars d'infants d'Esterri d'Àneu i Sort, obert a totes les famílies de la comarca. Aquest servei s'implementa mitjançant un conveni amb els ajuntaments d'Esterri d'Àneu i Sort i està promogut pels Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, amb el suport de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, del Departament d'Acció Social i Ciutadania.

Els objectius d'aquest servei són facilitar la conciliació de la vida laboral, personal i familiar, oferir una atenció integral en un espai lúdic i de guarda als infants fora de l'horari escolar, donar un 'temps de respir' als pares dels infants i promoure hàbits de cura dels nadons mitjançant l'intercanvi d'experiències de les persones usuàries.

A l'escola bressol La Ruella d'Esterri d'Àneu aquest servei es prestarà de dilluns a divendres, de 17.00 a 19.00 i a la llar d'infants Els Malfargats de Sort es prestarà de dilluns a divendres, de 18.00 a 20.00 i els dissabtes de 10.00 a 13.00 hores.

L'infant podrà romandre com a màxim tres hores continuades al servei i un màxim de dos dies per setmana. La família haurà d'abonar 1 euro l'hora en el moment de recollir l'infant del servei.

El programa es va iniciar a l'any 2007 amb el desplegament de 9 serveis. Al llarg de l'any 2008 s'han desplegat a 14 municipis o consells comarcals amb experiència en l'atenció a la primera infància. Amb aquest procés la Xarxa de Minuts Menuts està present en més de 23 municipis catalans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
tecnologia

Un altaveu dissenyat per resistir les aventures de tot l’estiu

Barcelona

Signat el conveni amb Enric Ruiz per construir el Centre Cultural d’Arquitectura

figueres
Societat

Lleida aprova la renovació urgent del contracte de jardineria

Lleida
Ciències

Mor el psiquiatre i jesuïta Jordi Font i Rodon, reconegut amb la Creu de Sant Jordi (2003)

Salellas defensa la proposta urbanística pel nou Campus de Salut

GIRONA
medi ambient

Més de 600.000 afectats a la Xina pel tifó Gaemi, que va deixar 5 morts a Taiwan

barcelona
Energia

Declaració d’Impacte Ambiental a tres parcs eòlics a l’Ebre

Batea
judicial

Amnistiat Adrián Sas, l’activista condemnat per agredir dos mossos en l’aniversari de l’1-O

barcelona
societat

Un centenar de persones assisteixen a l'acte de record de la Carla

girona