Educació

Castelldefels

Comencen les obres del quart institut

Ja han començat les obres del quart institut de Castelldefels, un equipament reclamat des de feia temps pel municipi, el cost del qual, pel que fa a les obres, assumeix l'Ajuntament. La inversió de l'institut, que s'anomena Castelldefels, és d'un milió i mig d'euros. L'anterior govern municipal va decidir fer-se càrrec de la inversió després que la Generalitat descartés construir-lo per les restriccions pressupostàries tot i que estava inclòs als comptes destinats a equipaments educatius. Tots els grups municipals van votar a favor d'assumir la inversió per la necessitat de tenir un quart institut, tot i que posteriorment alguns partits se n'han desmarcat i reclamen que la Generalitat retorni els diners al municipi.

L'institut s'està construint al costat de l'escola Josep Guinovart. Les obres han d'acabar abans de final d'any i el centre ha d'entrar en funcionament el 2017. S'està construint a una parcel·la de 16.000 m², dels quals 10.000 seran per a l'edifici i una pista poliesportiva i la resta dels terrenys es mantindran com a espai natural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia