Societat

La Riuada Solidària al Francolí obre un número de compte per recollir l’ajuda als damnificats

Després de la seva presentació oficial, la iniciativa ciutadana #RiuadaSolidària ha fet públic el número de compte específic que s’ha activat per recollir donatius econòmics que es destinaran a projectes o actuacions per als damnificats pels aiguats a l’Espluga de Francolí, el municipi amb més danys materials.

Les donacions ja es poden fer al número: ES57 0081 0900 8600 0294 3805 amb l’assumpte ‘Riuada Solidària’. Les persones que vulguin rebre el corresponent certificat per la deducció fiscal del donatiu han de fer arribar el justificant del donatiu, el seu nom complet, NIF o passaport i adreça fiscal al correu [email protected].

La iniciativa centrarà els seus esforços inicials al municipi de l’Espluga de Francolí, on ha sorgit la proposta ciutadana després de 3 dies de continuada implicació de persones voluntàries en la recuperació dels danys, però també vol ser un paraigua per a totes les zones afectades que s’hi vulguin sumar amb iniciatives similars sota la mateixa marca dissenyada per Dani Rull, autor del símbol Rebrotem, després dels incendis a la Ribera d’Ebre.

El 23 i 24 de novembre se celebrarà a l’Espluga de Francolí un cap de setmana solidari obert a tota mena de col·lectius i entitats, amb propostes de tots els estils i per a tots els públics en què es vol comptar amb l’entrega del teixit associatiu del municipi i tothom que s’hi vulgui sumar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia