Societat

El trànsit baixa entre un 69 i un 76% als principals accessos a l’àrea metropolitana

S’aixequen restriccions de circulació a camions de mercaderies per afavorir el proveïment

El trànsit ha baixat considerablement aquest diumenge als principals accessos de l’àrea metropolitana de Barcelona. De sortida s’ha registrat un descens del 76%, i d’entrada d’un 69. La reducció ja va ser d’un 50% aproximadament durant el dissabte. A més, el Servei Català de Trànsit ha aixecat les restriccions als vehicles de transports de mercaderies per facilitar i garantir el subministrament dels bens essencials a la població, centres hospitalaris i indústries. Aquesta suspensió temporal, des del 14 de març fins al 28, s’efectua en diverses carreteres.

Així, els vehicles de transport de mercaderies general podran circular per l’N-145 entre la Seu d’Urgell i Andorra; la C-14, entre Ponts i Adrall; l’N-260, entre Bellver de Cerdanya i Adrall; l’N-II, entre Montgat i l’enllaç de la GI-600; l’N-340, entre Vilafranca i Cervelló; l’N-340a, entre Cervelló i Quatre Camins; l’N-230, entre el límit d’Aragó i la frontera francesa, i la C-28, entre Vielha i Salardú.

Els vehicles de quatre o més eixos podran fer-ho per l’N-II, entre la Jonquera i Fornells; l’N-240, entre les Borges Blanques i Montblanc; l’N-340, entre Alcanar i l’Hospitalet de l’Infant, i l’N-340, entre Altafulla i Vilafranca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia