Societat

LLEIDA (Segrià)

I Lleida Expo Tren

El tren, convertit en oci

Tot coincidint amb el 150è aniversari de l'arribada del tren a la ciutat de Lleida, la capital del Segrià celebra aquest cap de setmana la primera edició de la fira Expo Tren, un punt de trobada per a tots aquells aspectes que relacionen el ferrocarril amb el temps lliure, l'oci, el turisme i l'entreteniment. Així, la mostra aglutina en un sol aparador tots aquells vessants ludicoculturals que estan relacionats amb el tren, des del sector dels trens històrics i/o turístics fins al modelisme i les maquetes.

Al recinte de Fira de Lleida, així, hi seran presents diverses entitats i empreses del sector del turisme ferroviari i, en l'aspecte comercial, diferents marques de modelisme ferroviari hi presentaran els seus productes i les seves novetats. Grans maquetes modulars en escales H0 i N, una exposició de diorames, un circuit de tren tripulat d'ample de via de cinc polzades i un mercat d'ocasió, arrodoniran l'oferta. I com a activitats complementàries l'organització proposa un viatge amb el Tren dels Llacs, ferrocarril historicoturístic que enllaça Lleida amb la Pobla de Segur amb locomotores de vapor d'època, i una visita als tallers de restauració i manteniment de material ferroviari històric ARMF, amb seu també a Lleida.

La primera edició de Lleida Expo Tren està organitzada per la revista especialitzada en modelisme ferroviari Más Tren i Fira de Lleida.

12 i 13 de juny. Pavellons 3 i 4 de la Fira de Lleida, Camps Elisis.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.