Societat

El Balneari de Xulella presenta les jornades de cuina de gelats

Dilluns dia 2 d'agost, el Bal­ne­ari de Xule­lla, pre­senta davant la premsa espe­ci­a­lit­zada, al res­tau­rant «Los baños del Bal­ne­a­rio», les IV Jor­na­des Gas­tronòmiques de la cuina dels gelats, que tin­dran lloc del 3 al 15 d'agost al Res­tau­rant «La Matan­deta», situat a la mar­jal de l'Albu­fera.

Rubén Ruiz, cap de cuina de La Matan­deta i Fèlix Lli­na­res, mes­tre gela­ter, pre­sen­ta­ran un menú ben far­cit de sug­ge­ri­dors tas­tos, en els quals hi ha el gelat com a ele­ment omni­pre­sent.

Amb aquesta pro­posta, el mari­datge esta­blert entre el Bal­ne­ari de Xule­lla i el res­tau­rant La Matan­deta, s'estreta una miqueta més si cap, i ofe­rei­xen la millor expressió culinària dis­po­ni­ble per a temps de calor.

La Carta

Martini blanc amb gelat d'aladroc en vinagre.

Salmorejo amb gelat de tomaca i galeta de sèsam.

Coca de gengibre amb gelat de salmó.

Rostida de verdures amb gelat de romesco.

Lluç amb gelat d'anacards i base de crema de carabasseta i espinacs sobre teula de katarfi.

Galta d'ibèric confitada en oli de la Serra d'Espadà, amb gelat de pera.

Textures de meló.

Bescuit de praliné amb gelat faller.

Café amb gelat de Baileys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.