Societat

Arriben a Barcelona els 113 passatgers retinguts a Pisa

L'aerolínia espanyola ha ofert a cada passatger dos bitllets per al destí que vulguin com a compensació al malestar sofert

Els 113 passatgers de la companyia Clickair que esperaven des de les 8 del matí de dimarts a Pisa (Itàlia) la sortida del seu vol amb direcció a Barcelona, han arribat finalment cap a la 1 de la matinada d'avui, en un avió especial i acompanyats pel director general de l'empresa, Alex Cruz.

Fonts de Clickair han explicat avui a EFE que Cruz va viatjar a Pisa amb un avió buit de la companyia per a recollir aquests passatgers, el vol previst dels quals per al dimarts passat no va poder enlairar-se primer per la boira a l'aeroport de Pisa i després perquè l'avió va punxar una roda i la seva reparació es va allargar durant hores.

Els 113 passatgers eren la suma dels quals no van poder sortir dimarts de Pisa, més els que volien volar ahir dimecres.

Dimarts la companyia va intentar traslladar a més de vuitanta passatgers a Gènova per des d'allà volar a Barcelona, però no va ser possible perquè la resta d'aerolínies també es van trobar amb el mateix problema per la boira, i els afectats van haver de passar la nit en un hotel facilitat per Clickair.

Finalment, la companyia va optar per enviar un avió buit que va sortir ahir des de Barcelona ocupat només pel director general i la tripulació i que va traslladar ahir a la nit al centenar de passatgers de Pisa a la ciutat comtal, on, segons les mateixes fonts, es van facilitar taxis i hotels.

L'empresa ha ofert a cada passatger com compensació al malestar sofert dos bitllets per a qualsevol destí que hi viatgi Clickair, "al marge de les possibles reclamacions, que possiblement es donaran", han indicat fonts de la companyia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.