Societat

La vacuna d’Hipra podria comercialitzar-se a finals de maig, segons la ministra Morant

Assegura que presenta “molts avantatges” respecte a les vacunes actuals

Afirma que la farmacèutica d’Amer és un exemple d’èxit de col·laboració público-privada

La ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, ha apuntat aquest dilluns que la vacuna contra el SARS-CoV-2 dels laboratoris Hipra es podria començar a comercialitzar, després de la llum verda de l’Agència Europea del Medicament (EMA), “a finals de maig, principis de juny”.

“L’empresa diu que si tot va bé parlaríem de finals de maig o principis de juny d’una autorització per l’EMA i es podria ja començar la producció que està ja llesta”, ha apuntat Morant en declaracions a TV3.

Segons Morant, “Hipra és un exemple d’èxit de col·laboració público-privada i de reconversió d’una empresa líder en vacuna veterinària cap a la vacuna humana”. Ha recordat que el Ministeri de Ciència li ha destinat 18 milions, i actualment la vacuna es troba en fase de revisió contínua per part de l’Agènica Europea del Medicament.

“Desitgem molt d’èxit a Hipra amb una vacuna que presenta molts avantatges respecte a les vacunes que ja ens han inoculat”, ha assegurat la ministra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia