Societat

successos

L’autor de l’atropellament mortal de dos ciclistes tenia un antecedent contra seguretat vial

Ha estat traslladat als jutjats de Rubí després de passar la nit a les dependències policials de Martorell

L’home de 41 anys detingut ahir per envestir amb el cotxe que conduïa un grup de vuit ciclistes a Castellbisbal (Vallès Occidental), dels quals dos van morir i un tercer va quedar ferit crític, té un antecedent de fa anys per un delicte contra la seguretat vidal.

Segons han informat a Efe fonts properes al cas, el conductor, veí de Martorell (Baix Llobregat), on anit va ser detingut hores després de donar-se a la fugida sense avisar als serveis d’emergències després de l’atropellament mortal a un grup de ciclistes, té un antecedent el 2013 per un delicte contra la seguretat vial.

Malgrat que la detenció del sospitós, a la seva casa de Martorell, es va fer diverses hores després de l’atropellament mortal, els Mossos li van poder fer el test d’alcohol i drogues i estan a l’espera dels resultats, segons les fonts.

El detingut ha passat la nit a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Martorell, si bé ha estat traslladat ja a la de Rubí, on possiblement demà passarà a disposició judicial, ja que el cas el porta un jutjat del partit judicial al que correspon Castellbisbal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia