Societat

Desarticulat un grup que robava en urbanitzacions del Moianès i el Vallès Oriental i Occidental

Els Mossos van detenir tres persones, que ja han ingressat a la presó

Se’ls relaciona amb diversos robatoris a Moià, Palau-Solità i Plegamans i Sant Cugat

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat un grup criminal que operava al Moianès, al Vallès Occidental i al Vallès Oriental i que cometia robatoris amb força en cases d’urbanitzacions. La policia va detenir tres persones, que han ingressat a la presó després de passar a disposició judicial.

Els lladres buscaven cases a quatre vents amb portes o finestres vulnerables per poder-hi accedir amb facilitat en urbanitzacions amb vies de fugida ràpida cap a autopistes. Utilitzaven vehicles a noms de terceres persones no vinculades amb la delinqüència i canviaven freqüentment de cotxe per dificultar l’acció investigadora.

Els Mossos relacionen el grup amb, almenys, cinc robatoris a les localitats de Moià, tres a Palau-Solità i Plegamans i Sant Cugat. En aquests tres robatoris es van endur 1.500 euros en metàl·lic i diverses joies com anells, collarets o arracades.

El 28 de setembre es va dur a terme un dispositiu policial per localitzar els tres investigats que va finalitzar a la localitat de Cardedeu amb la seva detenció. L’endemà es va escorcollar el domicili dels detinguts, on va trobar algunes joies i un inhibidor de freqüències per a alarmes. No tenien cap activitat professional o laboral ni ingressos lícits de cap tipus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia