Societat

L’ACA no veu afectacions al Llobregat i al mar per l’abocament d’aigües brutes després del foc a la depuradora

Protecció Civil desactiva el pla d’emergències per risc químic un cop extingit l’incendi

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) no ha observat afectació a les aigües del Llobregat ni del mar després que l’incendi a la depurada del Prat de Llobregat hagi provocat l’abocament d’aigües no tractades al riu, en una zona molt propera a la desembocadura. Amb tot, l’abocament no ha afectat l’aigua de boca.

Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat el Pla especial d’emergències per risc químic a Catalunya Plaseqcat iniciat a les 22:56 hores d’aquest dimecres per l’incendi a la depuradora del Prat de Llobregat. Els Bombers han donat per extingit el foc i ja han abandonat el recinte aquest migdia.

L’incendi, que es va iniciar aquest dimecres cap a tres quarts de deu de la nit, va provocar una gran columna de fum i vaa obligar a confinar la població al voltant de la instal·lació, a un perímetre de 500 metres, fins aquest dijous a primera hora del matí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia