Societat

Debat sobre sostenibilitat i gastronomia a la UdG

La Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme Calonge i Sant Antoni i la Càtedra de Responsabilitat Social i Sostenibilitat, totes dues de la Universitat de Girona van celebrar ahir, a la Facultat de Turisme de la UdG, una taula rodona per tractar la sostenibilitat en el sector de la gastronomia i l’agroalimentació. Van intervenir en l’esdeveniment Judith Viader, Sandra Masoliver i Lluc Quintana, i va ser presentat per Dolors Vidal i Maria Rosa Terradellas. A més, la xerrada la van poder seguir en directe professionals del sector així com estudiants de la Universitat de Girona. D’altra banda, al mateix temps es va emetre en streaming, no només per al públic d’Espanya, sinó també de diferents països, com ara Mèxic, el Brasil o l’Argentina, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Èxit de la caminada per demanar l’alto al foc a Gaza

Barcelona
infraestructures

Territori licita les obres de rehabilitació del pont de Sant Francesc a Manresa

Manresa
medi ambient

Iniciativa per reduir l’impacte en el medi de curses de muntanya

barcelona
tecnologia

Test a dos sistemes de recàrrega de cotxe elèctric

barcelona
religió

Últims dies de l’exposició sobre la ‘Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat’ de Torras i Bages

Montserrat
turisme

El turisme actiu i d’esports d’aventura a Lleida vol superar els 800.0000 activitats contractades

llavorsí
ensenyament

La preinscripció a escoles de música de Barcelona, a punt

barcelona
societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva