Infraestructures i serveis

INFRAESTRUCTURES

Palamós estrena una pista polisportiva a la plaça del Suro

Aquesta setmana s’han enllestit els treballs d’instal·lació d’una nova pista polisportiva en la plaça del Suro, que amplia l’oferta esportiva de la zona que ja acull l’espai polivalent de la “Nau dels 50 metres”, ubicada just davant d’aquesta plaça. La nova pista té una superfície d’uns 560m2 (31x18), està dotada d’una tanca perimetral i de porteries, i permet la pràctica d’esports com el futbol, l’handbol o el patinatge. La posada en servei forma part de les propostes sorgides mitjançant el procés de pressupostos participatius del passat 2022. Les tasques de construcció i instal·lació han estat a càrrec d’una empresa especialitzada amb un cost global d’uns 54.000 euros.

Amb la creació d’aquest equipament es referma l’aposta del municipi per la pràctica esportiva a l’aire lliure, després de la recent remodelació de l’skate parc, l’impuls de les 24 rutes incloses al Centre Trail Palamós Empordà-Costa Brava, la ubicació de la pista de bàsquet al passeig del Mar o la del parc de cal·listènia a la platja Gran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia