Societat

Jugadores de l’Uni Girona participen en la campanya solidària de l’Espai Gironès

Han penjat els seus desitjos als arbres instal·lats i han fet la seva aportació per al projecte Aprenem com tu de la Fundació Astrid-21

Jugadores de l’Uni Girona han participat en la campanya solidària de l’Espai Gironès. Ahir van visitar el centre comercial, van penjar estrelles amb desitjos als arbres instal·lats a la zona de restauració i van fer la seva aportació per al projecte ‘Aprenem com tu’ de la fundació Astrid-21, a la que es destinaran aquest any els diners recollits fins al 5 de gener. Les jugadores que van visitar ahir l’Espai Gironès són Giedre Labuckiene, Laura Peña, Marta Canella i Ainhoa López. El president de l’Uni Girona, Cayetano Pérez, ha destacat que “la solidaritat és un dels valors fonamentals del nostre club”, i ha afegit que estan “agraïts per l’oportunitat de compartir aquesta experiència amb l’Espai Gironès i esperem poder aportar el nostre granet de sorra”. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha agraït les mostres constants de col·laboració que fan que, un any més, la campanya solidària de Nadal estigui sent un èxit, i ha remarcat que “és un honor que les jugadores de l’Uni Girona, club amb el qual compartim valors i arrelament al territori vulguin ajudar-nos amb la campanya solidària any rere any”. El centre comercial ha instal·lat quatre arbres gegants de cartó reciclat i sostenible, que es van omplint d’adornaments que pengen les persones que volen col·laborar. Es pot participar escrivint desitjos en estrelles solidàries que es poden aconseguir al Punt d’Informació i que han estat dissenyades pels usuaris de la Fundació. L’actor i padrí de la campanya, Martí Peraferrer, durà a terme al centre comercial una representació del poema de Nadal de Josep Maria de Segarra, amb dues funcions els dies 21 i 22 de desembre. Peraferrer convida per mitjà d’aquesta representació a viure una experiència poètica i sensorial, immersiva i de proximitat. Les persones interessades poden recollir les entrades gratuïtament al Punt d’Informació o bé per mitjà del web. Es podran fer donatius en el moment de les funcions, que també es destinaran a la Fundació. També ha programat el musical ‘Peter Pan’ a una carpa instal·lada al pàrquing exterior, dut a terme per Candileja Producciones, una companyia de teatre inclusiva, el 28. Així mateix, hi ha tallers infantils on els més petits poden dissenyar els seus guarniments de Nadal fins al 5 de gener. La Fundació Astrid-21 impulsa diferents projectes i els diners que es recullin es destinaran concretament a ‘Aprenem com tu’, un projecte que té com a objectiu que les persones amb necessitats educatives especials rebin una adaptació curricular adient dins l’àmbit acadèmic ordinari d’escoles i instituts. L’espai Gironès estarà obert els dies 24 i 31 de desembre i el 7 de gener.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia