Societat

LOTERIES

El Cavallet d’Or reparteix 1 milió d’euros en el sorteig de l’Euromillones

L’administració de l’Alt Empordà ven per finestreta la butlleta guanyadora del sorteig de divendres d’El Millón, complementari a l’Euromillones i d’abast a tot l’Estat

El Cavallet d’Or de Llançà ha repartit un premi d’1 milió d’euros corresponent al sorteig d’aquest passat divendres d’El Millón, complementari de l’Euromillones. La combinació GQN 17564 ha estat la guanyadora i des de l’administració asseguren que la butlleta premiada s’ha adquirit per finestreta. L’Euromillones és un joc d’abast europeu però té en El Millón un sorteig derivat, disponible de manera exclusiva per a jugadors i jugadores a l’Estat espanyol. El joc ofereix un premi d’1 milió d’euros i es duu a terme els dimarts i els divendres de cada setmana. Els clients que compren butlletes de l’Euromillones hi participen de manera automàtica i l’agraciat ha d’encertar un codi que es genera de manera automàtica.

Albert Farjas, encarregat de l’administració altempordanesa, explica que “sempre és una alegria poder repartir premis entre els nostres clients i encara més quan la xifra és rodona i fa patxoca com aquesta”. La butlleta es va vendre per finestreta.

L’administració de loteries número 1 de Llançà, situada al número 21 del carrer Rafael Estela, va obrir les portes l’any 1985 i durant gairebé quatre dècades ha estat en continu creixement. Actualment, del dia a dia se n’encarreguen Albert Farjas i Cristina Salvo. El nom té l’origen quan el 1999 un pescador del poble va regalar a l’establiment un cavallet d’or assegurant que portaria bona sort. Des d’aquell moment, l’administració va adoptar el nom que encara conserva i durant anys ha estat repartint premis.

L’èxit més important des de la seva posada en funcionament va arribar el 2017, quan va repartir 3 milions d’euros corresponents a un sorteig de la Bonoloto. L’any anterior havia venut alguns dècims del número 22259, agraciats amb el cinquè premi de la Loteria de Nadal, mentre que en una altra ocasió el tercer premi del Sorteig del Nen (número 33824) va ser venut de manera íntegra als seus clients.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia