Infraestructures i serveis

Una hora de retard per dues incidències a Rodalies

Les línies del corredor sud s’han vist afectades per una avaria a un tren i a l’estació de Sant Vicenç de Calders

Els trens de Rodalies que transcorren pel corredor sud de Catalunya, com l’R2Sud, l’R16, l’R15 i els de mitja distància, estan circulant avui amb retards que arriben als 60 minuts. Han coincidint dues incidències a l’entorn de l’estació de Sant Vicenç de Calders. A primera hora del matí un tren de mercaderies ha tingut un problema tècnic entre les estacions de Sant Vicenç de Calders i Cunit, una incidència que ha comportat que durant quatre hores els trens hagin circulat fora del seu horari. Arran de l’avaria, els trens de l’R2sud només han arribat fins a Cunit i des d’allà han tornat cap a Barcelona, en lloc d’arribar a Sant Vicenç de Calders. Per no deixar sense servei les parades, els regionals s’aturen a totes les estacions

Cap a les 12 hi ha hagut una nova incidència, en aquest cas a les instal·lacions de l’estació de Sant Vicenç de Calders. Segons ha informat Renfe, les demores mitjanes són encara de 45 minuts, i un cop els tècnics han solucionat la incidència els trens van recuperant progressivament les freqüències i horaris habituals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia