Infraestructures i serveis

Una marxa lenta de vehicles reclama millores a la carretera T-2021

La Plataforma Carretera de la Vergonya denuncia la perillositat de la via i els endarreriments en les actuacions

Una quarantena de vehicles ha organitzat avui una marxa lenta de vehicles entre Poblenou del Delta i la Ràpita per denunciar els “incompliments” respecte del que denominen la carretera de la vergonya. Es tracta de la T-2021, via per a la que la Plataforma Carretera de la Vergonya reclama unes les obres de millora que es tramitin d’urgència i la definició d’un calendari d’actuacions. L’entitat demana també una reunió amb els dos alcaldes i amb la presidenta de la Diputació de Tarragona.

La plataforma denuncia la perillositat de la via, on es produeixen accidents mortals, així com “els endarreriments continus que hem tingut els darrers anys i les promeses incomplertes” per millorar la carretera, segons ha subratllat el portaveu de l’entitat, Josep Juan.

La Plataforma Carretera de la Vergonya ha decidit manifestar-se aquest dissabte després que la Diputació de Tarragona els hagi informat que l’informe ambiental emès per Acció Climàtica a principis de maig obliga a fer modificacions al projecte per fer-lo compatible amb la continuïtat del camí de guarda. Juan no entén per què s’han d’unir els dos projectes i li preocupa que “s’estiguin creant situacions per endarrerir les obres i acabar no fent-les”. La Diputació manté que els canvis no frenaran l’inici de les obres pel 2025, segons recull l’ACN.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.