Urbanisme

L’Ajuntament de Cassà de la Selva denuncia 27 persones per tirar brossa al carrer

Alguns infractors són de Caldes de Malavella, Llagostera i Llambilles

L’Ajuntament de Cassà de la Selva ha denunciat a vint-i-set persones per abocar deixalles i voluminosos fora dels contenidors a diferents zones del municipi. També ha identificat a les persones autores de diferents pintades del poble. Després de fer un seguiment i revisió dels objectes, s’han pogut identificar que, dels vint-i-set infractors, alguns són de poblacions properes com Caldes de Malavella, Llagostera o Llambilles, a més de residents de Cassà de la Selva. La majoria de les infraccions són per l’abocament de cartons fora dels contenidors, principalment caixes de grans dimensions i de missatgeria. També s’han fet denúncies per residus domèstics i industrials.

Amb les dades de què disposa l’Ajuntament es farà la denúncia corresponent per aquests actes incívics, que poden representar una multa de fins a 6.000 euros. L’alcalde de Cassà de la Selva, Pau Presas, afirma que persegueixen “els actes d’incivisme als carrers de Cassà amb contundència per acabar amb l’abandonament d’escombraries a la via pública, i qualsevol acte que provoqui danys al mobiliari o a edificis públics i privats”. Des de l’Ajuntament volen recordar que l’ordenança general de residus urbans de Cassà de la Selva preveu sancions de 300,51 euros fins a 6.010,12 euros per l’abandonament de deixalles a la via pública. Actualment, l’Ajuntament disposa d’un servei de recollida de voluminosos gratuït sota demanda, a més de la deixalleria municipal.

Per altra banda, aquesta setmana també han identificat als responsables de les pintades a Can Frigola i a diferents parets d’edificis públics i privats del nucli antic. El passat cap de setmana es van identificar dues persones més fent pintades a l’escola Aldric i al carrer Ample. Les pintades han estat netejades per la brigada municipal, però a les denúncies es reclamaran els costos de neteja i els danys que s’hagin pogut produir per les pintades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia