Societat

Més de 100 participants a la 2º pedalada solidària per la fundació SERGI

En l’edició passada van sumar 13 ascensions a l’Everest i es van recaptar prop de 2.000 euros

L’entitat Mou-te en bici i la Federació Catalana de Ciclisme s’uneixen per col·laborar amb la fundació SERGI contra l’exclusió social. Es tracta de la segona edició i es realitzarà a la carreta dels Àngels el dissabte, on més de cent persones participaran en el repte ’Everesting als Àngels’. Els participants podran escollir entre diferents reptes d’ascensió en bicicleta a la muntanya dels Àngels, basats en la filosofia de l’Everesting, un desafiament mundial que consisteix a completar tantes ascensions com siguin necessàries fins a aconseguir l’alçada equivalent de l’Everest (8.848 metres).

També s’ofereix el repte de mitja ascensió, destinat a un públic més familiar. Els fons recollits amb l’esdeveniment es destinaran als projectes socials que desenvolupa la Fundació SERGI. Entre les persones participants, es comptarà amb ciclistes federades, però també aficionades de totes les edats i es preveu la participació de 2 persones invidents amb tàndem, amb els seus corresponents pilots.

Amb aquest acte, expliquen en un comunicat, busquen “oferir un repte esportiu a les comarques gironines, reivindicar l’ús de la bicicleta com a mitjà sostenible i recaptar fons per als projectes socials de la fundació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia