Societat

Aura Motor, distingit un any més amb el Premi lchiban 2024 perquè ofereix una experiència excepcional als seus clients

Toyota Motor Europe (TME) ha atorgat novament a Aura Motor el premi que el reconeix com un dels millors concessionaris per la seva qualitat en el servei ofert als seus clients.

Aura Motor, Concessionari Oficial Toyota a Olot (Girona), ha estat guardonat per Toyota Motor Europe (TME) amb el reconeixement Premi lchiban 2024 perquè ofereix una experiència excepcional als seus clients.

lchiban, que en japonès significa ’el número u’, és també el nom del prestigiós premi que Toyota Europa atorga cada any als concessionaris que destaquen perquè ofereixen un valor excepcional al client.

Aquest reconeixement premia els millors concessionaris europeus, no només pels seus resultats de vendes i l’experiència oferta als seus clients, sinó també perquè van més enllà en àmbits com la sostenibilitat, els serveis de mobilitat i l’aportació a la societat.

Cada any, més de 2.500 concessionaris competeixen per la distinció de ser nomenats Millor concessionari de la ciutat. En aquesta ocasió, 46 concessionaris de 35 països han estat reconeguts pel seu compromís amb la filosofia que el client és el primer.

En el cas d’Aura Motor, és la quarta vegada que aconsegueix aquest prestigiós guardó, cosa que l’acredita com un soci estratègic per a la marca, perquè comparteix els seus valors i aplica la seva filosofia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia