Societat

Esteve Guerra, nou president de la Fundació Pioneers of Our Time

Esteve Guerra Serra és, des d’aquest dimarts 15 d’octubre, el nou president de la Fundació Pioneers of Our Time en substitució de Jordi Sargatal que ha deixat la presidència en ser nomenat nou secretari de Transició Ecològica del govern de la Generalitat de Catalunya.

El nou president ha estat proposat pels patrons de la Fundació i escollit per unanimitat en el transcurs de la junta celebrada ahir telemàticament. Esteve Guerra Serra és un emprenedor amb un MBA per IE Business School i una destacada trajectòria professional en diferents sectors, especialment, en l’energia renovable, el turisme i la seguretat alimentària. A més, ha sigut president de l’Associació Empordà Turisme i, actualment, és vicepresident de PIMEC Turisme, on treballa per defensar els interessos de les petites i mitjanes empreses del sector turístic.

També ha estat jutge en el concurs d’innovació de la Universitat de Harvard i és propietari del Bassegoda Park, un càmping de primera categoria a l’Empordà reconegut per la seva responsabilitat social. Amb una sòlida formació acadèmica i una experiència diversa, ha liderat projectes que abasten des de l’energia neta fins a la seguretat alimentària.

Esteve Guerra ha agraït la confiança dipositada en ell convençut d’aconseguir la unitat d’acció publicoprivada necessària per contribuir a la preservació i generació de l’aigua a l’Empordà d’una manera sostenible i gens agressiva amb el medi ambient. “Sabem que dues terceres parts de l’aigua que deixarem de tenir a l’Empordà és degut a la manca de gestió de boscos i no al canvi climàtic i, que per tant, està a les nostres mans poder revertir-ho”. Així mateix ha agraït l’allau de suports rebuts a les iniciatives impulsades des de la Fundació tant per part d’empreses privades, que ja compren crèdits climàtics, com per part dels diferents ajuntaments de la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia