Infraestructures i serveis

El tall de FGC pel despreniment de roques s’allargarà encara uns dies

Les vies no estarà lliure d’obstacles fins a mitjans de la setmana que ve

El tall de circulació a l’entrada sud de Manresa provocat pel despreniment de roques s’allargarà, almenys, fins a mitjans de la setmana que ve. L’incident va tenir lloc dimecres, i el despreniment al barri de Sant Pau va obligar tallar la circulació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) entre Sant Vicenç Castellgalí i Manresa-Viladordis i la circulació a la carretera C-1411Z.

Els treballs per treure les pedres caigudes es concentren a la part superior del túnel de Ferrocarrils, que és el punt on es va iniciar el despreniment. Mentrestant, els vehicles que vulguin entrar o sortir de Manresa ho han de fer per qualsevol dels altres accessos de la ciutat. Pel que fa als veïns de Sant Pau, poden accedir a casa des de la rotonda de Sant Pau. Respecte del bus urbà, s’ha habilitat una parada provisional molt a prop de la parada habitual, i el bus escolar, de dimensions més grans, s’atura ara a la mateixa rotonda de Sant Pau. FGC està cobrint el tram tallat amb bus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia