Societat

Un pastisser de Gandia presenta la «reganyà» dels Borja

La pastisseria Raül, de l'avinguda d'Alacant, prepara aquest tradicional dolç en homenatge al V Centenari del naixement de Francesc de Borja.

L'Any Borja ja té, fins i tot, reganyà oficial. Es tracta d'un dolç elaborat per la pastisseria Raül, ubicada a l'avinguda d'Alacant i que va ser fundada l'any 1882. Un dolç que Raül, el propietari del forn, ha presentat aquesta setmana.

Es tracta d'un rotllo trenat amb cabell d'àngel i nous que pel seu interior està farcit amb ametlló i nous. Una delícia per al paladar que s'uneix a totes les propostes gastronòmiques que s'han preparat al llarg d'aquest any en honor al patró gandià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.