Societat

Matí negre a les carreteres

Tres persones moren en dos accidents de trànsit a l'Arboç i a la Fatarella

Matí negre a les carreteres catalanes. Tres persones han mort en dos accidents de trànsit a la demarcació de Tarragona, en concret, a l'Arboç (Baix Penedès) i a la Fatarella (Terra Alta).

El primer accident ha passat a l'Arboç, on dues persones han mort en xocar un turisme i un camió. El sinistre ha passat a un quart de sis en el quilòmetre 1201 de la N-340.

L'accident s'ha produït en col·lidir un turisme i un camió. Com a conseqüència d'això han resultat morts Juan DM, de 42 anys i nacionalitat espanyola, i Albertina RP, de nacionalitat portuguesa, tots dos veïns de Castellet i la Gornal (Alt Penedès). S'ha detingut el conductor del camió, José CG de nacionalitat espanyola i de 53 anys, que ha resultat il·lès,.

El segon accident mortal ha tingut lloc aquest dijous al matí a la Fatarella, quan han xocat dos turismes, segons han informat els Mossos d'Esquadra. El sinistre ha passat a les 8 del matí en el quilòmetre 813 de la N-420.

Els Mossos no han facilitat la identitat de la víctima mortal, que era el conductor d'un dels vehicles sinistrats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.