Societat

Renfe ofereix un servei de bus per suplir el tren C-4 que ha descarrilat aquest migdia

Renfe ofereix des de les 16.30 hores un servei per carretera complementari al tren, que circula entre Terrassa (Vallès Occidental), Sant Vicenç de Castellet i Manresa (Bages) amb l'objectiu de facilitar la mobilitat dels passatgers, després que aquest migdia descarrilés parcialment un tren de la línia C-4 de Rodalies de Renfe que circulava entre Manresa i Vilafranca del Penedès (Alt Penedès).

Des de les 16.30 hores el servei de la línia 4 de rodalies entre Sant Vicenç de Calders i Terrassa es fa normalment en tren; mentre que entre Terrassa i Manresa hi ha circulació en via única amb un tren per hora i sentit. Aquest servei es complementa amb els esmentats autocars entre Terrassa- Sant Vicenç de Castellet-Manresa i Terrassa-Manresa .

El descarrilament s'ha produït per un despreniment de pedres a les 12.30 hores prop de l'estació Vacarisses-Torreblanca, tot i que els 50 passatgers que hi anaven han sortit il·lesos, i han estat transbordats cap a la una a un altre tren.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.