Societat

La jutge de Gandesa demana a Movistar la situació del telèfon de Delta 0 el dia de la tragèdia

Els sindicats de bombers carreguen contra el departament d'Interior, demanen cessaments per errors i lamenten l'actitud "arrogant" d'alguns dels seus companys davant la comissió d'investigació

La titular del jutjat d'instrucció únic de Gandesa ha emès un manament judicial a l'empresa de telefonia mòbil Movistar perquè faciliti als Mossos d'Esquadra la localització del telèfon mòbil de Delta 0. Concretament, la interlocutòria, datada el dia 17 de febrer, reclama l'adscripció del terminal del cap de guàrdia (Delta 0) a la totalitat dels repetidors en el període comprès entre les 6 del matí del 21 de juliol de 2009 fins a les 6 del matí del 22 de juliol. El manament concreta que la informació s'aporti abastant l'extensió territorial de la província de Tarragona, i amb dades i franges horàries d'adscripció.

La jutge acorda emetre aquest manament tenint en compte la importància del delicte objecte de la investigació criminal i per al bon curs de la causa. A més, considera que aquesta informació pot aportar "fets i circumstàncies rellevants". Segons el manament, Movistar haurà de facilitar aquesta informació a la unitat territorial d'investigació a les Terres de l'Ebre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.