Societat

Bolquen sis camions a Tarragona a causa de les fortes ventades

Successos

Sis camions han bolcat des d'aquest dijous a la nit a causa de les fortes ventades que bufen a les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, els camions circulaven per la AP-7 i la N-340.

Els accidents, que no han hagut de lamentar cap ferit, han causat importants retencions a les dues vies on han tingut lloc, ja que han obligat a tallar un carril de la AP-7 i la N-340 en ambdós sentits a l'Ampolla i l'Aldea.
 

Alerta de ventades
El departament d'Interior manté l'alerta pel risc de ventades, ja que aquestes podrien superar els 163 km/h. Durant aquest dijous, els bombers van haver de fer 124 actuacions. Interior recomana que se suspenguin totes les activitats que hi hagi previstes per realitzar-se a l'aire lliure.

L'alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) i el Pla Especial d'Emergències per Nevades a Catalunya (Neucat) es mantenen activades ja que les prediccions del Servei Meteorològic de Catalunya preveuen nevades al nord de Catalunya i ratxes de vent molt fortes de component nord, especialment al Pirineu, Prepirineu, Alt Empordà i Terres de l'Ebre.

Estat de la mar
De cara a dissabte hi ha un avís de situació meteorològica per risc d'onades superiors als 2,5 metres d'alçada a l'Alt i al Baix Empordà. Aquest risc també afecta, amb menor probabilitat, la comarca de la Selva.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.