Societat

torroella de montgrí

La V Campanya culinària de la poma aplega 8 restaurants

Comença demà i durarà tot el mes d'agost, amb actes complementaris

Els restaurants La Gaviota, Medes II, Mont-Pla i Tr3nta Nou de l'Estartit i Molí del Mig, Palau lo Mirador, Picasso i Portal de Mar de Torroella de Montgrí participen en les cinquenes jornades gastronòmiques La poma a la cuina de Torroella de Montgrí i l'Estartit, que organitza l'Estació Nàutica l'Estartit-Illes Medes. La campanya, que comença demà divendres i que durarà tot el mes d'octubre, es concreta en menús o plats basats en la poma: amanida tíbia de vieires i poma, carpaccio de poma, foie d'oca, enciams i oli de vainilla o poma caramel·litzada a l'estil tatin amb iogurt grec, maduixes i toffee. La mostra es complementa amb un curs de cuina amb poma, una mostra d'art de Xavier Bisbe al Consell Municipal i la Fira de la Poma d'Ullà, que es fa el diumenge 17 d'octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.