L'AMPOLLA (Baix Ebre)

XIX Diada de l'Ostra

Amb una mica de llimona

I amb una copa de cava. Així con­vi­den a degus­tar les ostres a l'Ampo­lla, on durant la diada se'n pre­pa­ra­ran 2.500 qui­los. A més de tas­tar-les, els visi­tants podran assis­tir a una demos­tració de com s'obre aquest marisc i com es cuina en dife­rents recep­tes. A més, fins al 24 de maig, els res­tau­rants del poble cele­bren Jor­na­des Gas­tronòmiques.

M.J. RAMOS

Dia 10. Al port pesquer, a les 13.00 h. Sorteig del pes d'una persona en ostres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.