TREMP (Pallars Jussà)

45a Fira de Primavera

Descobrir el Pirineu

Malgrat la crisi, Tremp torna a donar la benvinguda a la primavera amb una nova edició de la seva fira més important, que manté el nombre de parades i expositors. Entre els diversos espais que formen part de la fira cal destacar les parades d'àmbit alimentari de la segona edició de la Fira de l'Embotit del Pirineu, a la plaça de l'Ajuntament, amb una àmplia representació de la xarcuteria típica de muntanya, des del Ripollès fins a la Val d'Aran. Dissabte al matí se celebraran dos concursos d'embotits (de tipus secallona i de tipus xolís) i a la tarda la convocatòria tindrà un caràcter més festiu, amb el pregó de la 2a Fira de l'Embotit, a càrrec de la periodista i presentadora de televisió Mari Pau Huguet, i actuacions per a petits i grans. Diumenge, com en les darreres edicions, els carrers del nucli antic s'ompliran amb el mercat del Pirineu Fantàstic, amb diversos expositors d'articles artesans i productes típics del Pirineu, tallers per als més menuts i una representació de diversos oficis tradicionals. A més, tant dissabte com diumenge, des de les vuit del vespre fins a les 11 de la nit, el tast Sabors de Primavera, al pavelló esportiu del casal, oferirà al visitant el bo i millor de la gastronomia d'alguns restaurants de la comarca.

La fira es completarà amb un concert de la Banda del Col·legi Pare Manyanet de Reus; un concert i ballades de sardanes; animació infantil; la representació de l'espectacle de monòlegs Quina barra, a càrrec de la companyia de teatre A Galet; la 12a Trobada de Puntaires, una aula de tast de maridatge de vi de la DO Costers del Segre i embotit del Pirineu, i un espectacle de foc i color a càrrec de la Colla de Diables Lo Peirot de Tremp.

A. VENTURA

9 i 10 de maig. Horari d'exposició de la fira: de 10.30 a 14 h i de 16.30 a 22 h. El preu de l'entrada a l'espectacle Quina barra, de la companyia A Galet, és de 3 €.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.