Alguns escolars no van poder fer l'examen de sisè de primària perquè eren d'excursió

Els alumnes d'alguns centres escolars de la Conca de Barberà i i d'altres de l'Alt Camp no van poder fer la prova de sisè de primària que s'havia convocat el dimecres dia 6 de maig.

En total, havien de fer aquesta prova 387 alumnes de les escoles públiques i 178 de les escoles concertades a les comarques de l'Alt Camp i de la Conca de Barberà, segons va informar la direcció territorial d'Educació.

Les mateixes fonts van explicar que els CEIP de Barberà de la Conca, Pira, Rocafort de Queralt, Solivella i el Cor de Roure de Santa Coloma de Queralt no la van poder fer perquè eren d'excursió. Els alumnes del CEIP Baltasar Segú, de Valls, tampoc van poder passar l'examen.

La direcció territorial d'Educació ha explicat que tots aquestes centres faran l'examen de sisè de primària el proper dia 13 de maig.

De moment, es desconeix el resultat de les proves que han fet els alumnes que a l'Alt Camp i a la Conca sí que van poder examinar-se. Els valors es coneixeran en els pròxims dies i del contingut se n'informarà les famílies.

Els alumnes de sisè de primària es van examinar de matèries com la llengua catalana o la castellana o les matemàtiques i se'ls van fer preguntes relacionades amb la comprensió oral o la redacció de textos. No obstant això, el resultat de la prova no condicionarà les notes dels alumnes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.