El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Alfara de Carles

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Clarianes Pluja Clarianes Ennuvolat Clarianes Pluja forta
Prob. precip. (%) 56545454575
Cota de neu (m) 0130012009007000
T. màxima (ºC) 14121191113
T. mínima (ºC) 653216
Vent 10 km/h SE 10 km/h O 10 km/h NO 15 km/h NO 0 km/h C 5 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Cel serè i temperatures més baixes

Al llarg del dia hi haurà domini del cel serè en general, o poc ennuvolat per algunes franges de núvols alts i prims a la meitat sud del país. Per altra banda, hi haurà núvols baixos o bancs de boira al nord de la depressió Central fins al migdia, i a partir de mig matí es formaran intervals de núvols baixos en punts del litoral i prelitoral central i sud que durant la tarda podran deixar el cel mig o molt ennuvolat. En cap cas s’esperen precipitacions. La temperatura mínima davallarà entre lleugerament i moderadament, mentre que la màxima serà lleugerament inferior. Hi haurà glaçades febles a les valls del Pirineu i Prepirineu i al nord de la depressió Central. Pel que fa al vent, serà fluix i de direcció variable al llarg de la jornada, si bé al nord de la Costa Brava bufarà tramuntana entre fluixa i moderada.

La mar: Hi haurà forta maror amb àrees de maror a la Costa Brava i maror a la resta.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat fins al migdia, amb la presència d’estrats baixos al litoral i prelitoral sud i al sud de Ponent. A partir del migdia creixeran núvols d’evolució al llarg del prelitoral, i al vespre augmentarà la nuvolositat al quadrant nord-est.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET